Hvis du har tilmeldt dig en gentagen ordre / automatisk genbestilling, kan du til enhver tid annullere eller omplanlægge den.
- Log blot ind via linket "Konto" øverst til højre på denne side, eller klik her for at logge ind direkte.
- Du vil se et link i menuen til venstre: "Gentagne ordrer".
- Klik på linket "annuller" eller "omplanlæg" til højre for den ordre, du vil annullere eller omplanlægge.
Kontakt venligst support, hvis du ikke nåede at annullere en ordre i tide, og den befinder sig mellem betaling og afsendelse.